Джулиана Гани сподели снимка с мъжа до себе си. Красавицата,

...
Джулиана Гани сподели снимка с мъжа до себе си. Красавицата,
Коментари Харесай

Джулиана Гани: Семейството е всичко

Джулиана Гани показа фотография с мъжа до себе си. Красавицата, която е в очакване на второто си дете, уважи деня на фамилията с доста покъртителен пост.

" Семейството е всичко! Семейството е полезност, съумяла да запази народността и духовността ни през годините, по тази причина го посвещаваме на околните си хора и най - към този момент на родителите си.
На 21 ноември, с изключение на ден на християнското семейство, се чества и огромния празник Въведение Богородично. Нека фамилиите са сплотени, а децата, растящи в тях ", написа плеймейтката.
                             

Бебе номер две в живота на Гани към този момент е реалност и двамата с бъдещия баща - Теодор Гецов, нямат самообладание да прегърнат първата си рожба. Новината за бременността заяви самата Джулиана в Инстаграм профила си, където сподели и какъв брой огромен стомах има към този момент.

" Виждате двама, само че скоро ще бъдем четирима! На Кръстовден небето се отваря и откровени стремежи се сбъдват. Миналата година дните към Кръстовден не бяха леки за мен, а измененията в живота ми занапред предстояха. Въпреки това не губех вяра и си пожелах огромно и щастливо семейство! ", показа Гани в мрежата.

От поста ѝ стана ясно още, че кара лека бременност.

Тя и половинката й Теодор Гецов оповестиха новината за бременността в " Шоуто на Николаос Цитиридис “ на огромно бебешко празненство. Полът на бебето стана явен, когато двойката отряза парче от невиждана торта на шест етажа, а от горната страна им спукаха балон със сини пера. Специални посетители на празненството бяха най-близките другари на двойката.
                             

Очаква се момченцето да се появи на бял свят през януари, а най-нетърпелив е батко му.

Джулиана и Теодор споделиха пред Николаос Цитиридис, че нейният първороден наследник се надявал на братче и откогато научил, не спирал да гали бременното ѝ коремче и да чака бебето.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР