Джулиана Гани пусна поредната порция изкусителни кадри от екзотично кътче

...
Джулиана Гани пусна поредната порция изкусителни кадри от екзотично кътче
Коментари Харесай

Джулиана Гани се пусна от рая

Джулиана Гани пусна следващата порция изкусителни фрагменти от екзотично кътче на планетата, на което тя и обичаният й Теодор се любуват на любовта си. Само че, до момента в който пръска съблазън, силиконката не помни да приказва верен български, което й навлече солидна доза рецензии.

" Сега разбирам за какво споделят, че Малдиви е Рая на земята. Толкова е умерено, непокътнато и красиво, че не може да се опише с думи. Освен това ти си тук и не ми би трябвало друго ", първо написа обилно модифицираната русокоска под фрагментите. А след това сподели и във видео на какви капризи се радва, с тази детайлност, че... измисли нова дума в българския език, както й пишат почитатели.

"...можете да погледнете и пазарите от специфичната козметика,която се създава единствено тук ", инфлуенсърства Гани, само че незабавно бе посечена с коментар, че " Ама няма такава дума в българския речник " пазарите ", както и от още един: " По един речник на всички инфлуенсъри ".

За изненада на мнозина обаче, Джулиана към момента не е отвърнала на словесните офанзиви към себе си, както знаем, че другояче нормално прави.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР