Джулиана Гани определено изглежда много щастлива с новото си гадже

...
Джулиана Гани определено изглежда много щастлива с новото си гадже
Коментари Харесай

Теодор Гецов нападна Джулиана Гани и в гората: Влюбените нямат срам

Джулиана Гани несъмнено наподобява доста щастлива с новото си гадже Теодор Гецов. Малко след раздялата с Илиян Найденов тя незабавно хукна по екскурзии с служителя на реда. По думите ѝ двамата са се срещнали след всички драмите с Илиян, само че надали има човек, който ще повярва на тези думи.

Виж още: 250 евро и обуваш обувките на Андреа! Певицата разпродава дрешника

Колкото и да работи, Теодор в никакъв случай не би могъл да смогне на всички прищевки на силиконовата си другарка. Добре че тя има достатъчн финансови средства, с цел да може да устоя и себе си, и него. През последните месеци двамата обиколиха толкоз доста екзотични дестинации по света, че напряко не знаем от кое място намират толкоз свободно време.

Виж още: Защо изневярата не е алтернатива? И какъв е сексът след 10 година дружно? Теа и Наум споделят

Е, с цел да разнообразят малко, влюбените гълъбчета този път са предпочели да отидат на отмора през уикенда дружно в Сапарева Баня. Родната плеймейтка като по традиция заля Instagram профила си с десетки видеа и фотоси. За още по-голяма романтика Джулката и Теодор се отдалечиха в гората, където двамата се награбиха без никакви угризения до едно дърво. Ех, каква обич.

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР