Джулиана Гани и фитнес инструкторът Илиян Найденов са родители вече

...
Джулиана Гани и фитнес инструкторът Илиян Найденов са родители вече
Коментари Харесай

Две седмици след секциото и вече е във фитнес! Джулката със стратегия за бърза фит форма

Джулиана Гани и фитнес инструкторът Илиян Найденов са родители към този момент от съвсем две седмици и занапред ще се сблъскват с нови страсти, прекарвания, занапред ще опознават новия човек в живота си - техният наследник. 

Виж още: Джулката си е вкъщи, посрещнаха бебчето с приказно празненство! Родителите загатнаха и за името

Двамата като се изключи че са млади родители, са и млади влогъри, тъй че във видео към този момент описаха за първите мигове от срещата им с дребния мъж, както и последните, в които Джулката е била 2 в 1.

Виж още: Теа и Наум обясниха на кои три дами са кръстили щерка си! Какви са страховете им?

Официално Илиян и Джулката към момента не са споделили какво име са избрали за наследника си, само че споделиха, че е име на светец. Всъщност отговорът на въпроса по какъв начин се споделя дребният, пристигна от модела Александра Петканова, на която Джулката кумува. Тя издаде в story, че детето се споделя Давид, само че след това бързо изтри доказателството.

Виж още: Звезден гаф: Славея Сиракова издаде и пола, и името на бебчето! Остана единствено едно незнайно

Детенцето другояче се родило с тегло от близо 4 кг., а във видеото Джулиана признава, че не желае да го демонстрира, тъй като я е боязън да не го урочасат. Именно поради размерите си, дребният Давид се сдобил с прозвището Дундьо и Бузанчо измежду медиците в болничното заведение.

В обособени изявления в Instagram пък се вижда, че Джулката към този момент е влезнала в залата и е решена бързо да върне формата си отпреди раждането. Вероятно скоро ще разберем и какъв брой са качените килограми за цялата ѝ бременност. 

Именно качването на килограми и развалянето на фигурата са били измежду притесненята на Джулката преди да забременее, защото подобен процес би означавал завършек на кариерата ѝ на модел. Това обаче явно няма да се случи, като в story преди време даже показа, че няма да кърми, защото би било пагубно за бюста ѝ.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР