Джулиана Гани демонстрира щастие, любов и благосъстояние по време на

...
Джулиана Гани демонстрира щастие, любов и благосъстояние по време на
Коментари Харесай

Врачки не са нужни! Нападнаха люто Джулката, предрекоха ѝ страшен крах

Джулиана Гани показва благополучие, обич и богатство по време на икономическа рецесия и сериозна инфлация. За Джулката обаче нямат значение тези неща, а в този момент тя и гаджето ѝ Теодор демонстрират бляскав живот в Майорка, Испания.

Влюбените гълъбчета са на следващото сантиментално странствуване, само че този в горещата страна. Няма информация с коя самолетна компания са пътували Джули и Тео, само че неотдавна билетите от нискотарифните бяха на доста преференциални цени. Е, ние се съмняваме топ инфлуенсърката и гаджето ѝ да са чакали промоциите, с цел да отидат до Майорка. Бихме били разочаровани, в случай че не пътуват в топ разкош, а не в икономична класа.

Виж още: Беден като църковна мишка: Джизъса банкрутирал, ще би трябвало ли Полина да изкарва парите в фамилията?

Последователи на Джулката обаче злобеят на любовта ѝ с служителя на реда Гецов. Бясна потребителка написа под една от обща фотография, че следва скорошно любовно разочорование. " И тази ти обич няма да трае задоволително дълго! Страх от остаряване! Подреди си целите, блага! ", четем в мненията към фотото на Гани и Гецов.

Джулката не е дала отговор, само че и едва ли ще го направи. Жената си знае цената, няма време да дава отговор на критикари, а и евентуално припича силиконите на някой испански плаж.

Виж още: Не се прави по този начин! Тези BG звезди просто не знаят по какъв начин да си поддържат Instagram профила 

Изображение: https://www.instagram.com/p/CfrVHniN5ji/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР