Джуджетата“, меко казано, не ме долюбват, а с другия кръг

...
Джуджетата“, меко казано, не ме долюбват, а с другия кръг
Коментари Харесай

Ясен Тодоров: Джуджетата не ме долюбват, с Нотариуса нямам пресечни точки

„ Джуджетата “, меко казано, не ме долюбват, а с другия кръг на Мартин Божанов-Нотариуса нямам пресечни точки, сподели Ясен Тодоров, следовател към Националната следствена работа (НСлС). Той добави, че с Петьо Петров са били в доста положителни връзки до 2004 година, когато той става заместител на столичното разследване и отношението му към Тодоров се трансформира в негативна посока.

„ Нямам визия с какво се е занимавал, откакто е напуснал следствието, не съм комуникирал с него. Не мога да кажа дали има кръгове в Софийска градска прокуратура и Софийска районна прокуратура, тъй като не съм работил там “, изясни Тодоров. Той добави, че в Националната следствена работа няма такива кръгове.

Заявявам, че не съм познавал Мартин Божанов, преди да бъде погубен. Нямам негови телефони, не съм посещавал негови адвокатски фирми. Не съм посещавал SS клуб, даже бях песимистичен към съществуването му, когато стана известно по медиите. Най-близката постройка, която съм посещавал към клуба, е Военно-историческият музей и Специализираният съд - във връзка атентата против Иван Гешев, сподели още Тодоров.

Относно отчета, импортиран от военачалник Атанас Атанасов във краткотрайната комисия, Тодоров изясни, че задачата му е " съсипване човешки ориси и пропадане на професионални кариери ":

" Професионално съм стигнал своя таван, нямам упоритости за повече, на тези, които са го написали, мога да кажа да не се тормозят за това, на ничие място няма да седна ", сподели Тодоров, представен от Българска телеграфна агенция.

Стопкадър: Нова ТВ
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР