Джу-джицу и граплинг суперзвездата Гари Тонън се изправи срещу Антъни

...
Джу-джицу и граплинг суперзвездата Гари Тонън се изправи срещу Антъни
Коментари Харесай

Джу Джицу звездата Гари Тонън с четвърта поредна победа в ONE FC

Джу-джицу и граплинг суперзвездата Гари Тонън се изправи против Антъни Енгълън в в азиатската ММА верига ONE FC. Това бе четвъртият следващ триумф за надарения играч, като този път му бяха нужни по-малко от пет минути с цел да получи успеха.

Тонън съумя без никакви проблеми да повали съперника си на земята посредством бърз дабъл. Още от началото си пролича разликата в класите сред двамата бойци. Енгълън даваше елементарно на доста по-опитния в граплинга Тонън да мина от халф гард към фул маунт. Малко по-късно Гари довлачи съперника си до клетката, с цел да предотврати опитите му да избяга посредством хип ескейпове. Последваха удари, а всеки опит на Енгълън да се изправи на крайници бе контриран съ закани от взимане на тил или удари. Цялата история на дуела бе в отличното отбягване на удари от черния колан по Бразилско Джу Джицу, вярно изпълнен тейкдаун, тотална доминация в управлението на позиции и мощен граунд енд паунд, с който завърши срещата 48 скунди преди гонга на първия рунд.

Успехът в Япония носи на Тонън статистика от 4 победи и 0 загуби в професионалната му ММА кариера. Младият спортист има 2 победи посредством събмишън и 2 посредством механически нокаут, този факт и триумфите му в света на граплинга го вършат един от най-обещаващите млади състезатели в света наСмесените бойни изкуства.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР