Джовани Пернис благодари на феновете за техните подкрепящи съобщения, след

...
Джовани Пернис благодари на феновете за техните подкрепящи съобщения, след
Коментари Харесай

Джовани Пернис от BBC Strictly Come Dancing благодари на феновете за подкрепата им по повод скандала с Аманда Абингтън

Джовани Пернис благодари на почитателите за техните подкрепящи известия, откакто някогашният му танцов сътрудник на звезда направи някои изказвания по отношение на техните тренировки.

Професионалистът от Strictly Come Dancing се обърна към обществените медии, с цел да показа настояща информация с почитателите си, откакто актрисата от Шерлок Аманда Абингтън твърди, че времето й в сериала на BBC я е оставило „ съкрушена и натъжена “.

Съобщава се, че Аманда, която беше сдвоена с Джовани за сериала от 2023 година, преди да напусне през октомври, е потърсила професионална помощ заради „ държанието, на което е била изложена “. Съобщава се, че актрисата е потърсила юридически съвет, с цел да получи подмолни фрагменти от техните подготовки, откакто е била диагностицирана с посттравматично стресово разстройство след напускането й от шоуто.

Смята се, че BBC застават зад Джовани и няма да бъдат осъществяване на следствие. „ Чувството е, че той е корав началник, само че не е тормозил или малтретирал никого...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР