Джоуи Бартън предположи, че мъжкият аматьорски футболен отбор би лесно

...
Джоуи Бартън предположи, че мъжкият аматьорски футболен отбор би лесно
Коментари Харесай

Джоуи Бартън твърди, че отборът от неделната лига ще победи Лъвиците в необикновена нова изказвания

Джоуи Бартън допусна, че мъжкият аматьорски футболен тим би „ елементарно победил “ женския тим на Англия в показателен мач.

Бартън, 41, беше изправен пред рецензии през последните дни, откакто настоя, че „ дамите не би трябвало да приказват с какъвто и да е престиж в играта на мъжете “ на X. Оттогава някогашният състезател на Манчестър Сити последва това с поредност от мизогинистични изявления на същата платформа.

Бившата кореспондентка на Sky Sports Бианка Уестууд разказа мнението на Бартън като „ най-голямата нелепост, която в миналото съм чувала “, до момента в който легендата на Арсенал и ефирен водещ Алекс Скот отвърна на някогашния полузащитник по време на отразяването на Женската Суперлига на BBC в неделя.

Скот сподели: „ На всички дами във футбола... на играчите на терена, на всички, които посещават мачове: продължавайте да бъдете модели за подражателство, продължаваш да бъдеш. На всички тези млади девойки, на които се споделя: „ Не, не можеш “. Футболът е по-добро място с всички нас в него. “

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР