Джосеп Гуардиола е приел предложението на Манчестър Сити за нов

...
Джосеп Гуардиола е приел предложението на Манчестър Сити за нов
Коментари Харесай

Неустоима оферта е убедила Пеп да наруши свой принцип

Джосеп Гуардиола е приел предлагането на Манчестър Сити за нов контракт и ще преподпише до 2020 година, твърди Mirror. Заплатата му пък ще бъде увеличена до 20 млн. паунда (сегашната е 15,3 млн.), което ще го направи №1 в света измежду треньорите.

Настоящият договор на испанеца е до лятото на 2019 година, парафиран още при идването му през 2016 година Ако информацията на Mirror се удостовери, то това ще значи, че Пеп нарушава своя принцип да работи единствено по три години в даден клуб. Още в края на престоя си в Байерн (Мюнхен) Гуардиола беше декларирал, че неговите цикли са от по три сезона.

47-годишният експерт е разискал новото съглашение със притежателя на Сити шейх Мансур и президента Халдун Ал Мубарак по време на среща в Абу Даби преди месец, когато тимът беше там на 4-дневен лагер.

" We have no complaints about the players' intentions. "

Pep Guardiola admitted he felt sorry for Manchester City's supporters after his side blew the opportunity to wrap up the Premier League title. https://t.co/OhXqveGUwg pic.twitter.com/Gg9UvRePTB
— Sky Sports PL (@SkySportsPL) April 8, 2018
Вчера “гражданите” пропуснаха да станат предварително първенци на Англия, само че това е единствено въпрос на време да се случи. През този сезон към този момент тимът на Гуардиола към този момент завоюва Купата на Лигата и е на 1/4-финал в Шампионската лига.

Иначе все още най-високоплатен измежду наставниците се води Марчело Липи, за който се твърди, че взима по 18 млн. паунда отпред на Китай.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР