Джордж Сорос отново е обвинен в конспирация, при това срещу

...
Джордж Сорос отново е обвинен в конспирация, при това срещу
Коментари Харесай

Спипаха Сорос в примитивна кражба в Украйна, поставяща го в глупава светлина

Джордж Сорос още веднъж е упрекнат в интрига, освен това против две страни едновременно - Украйна и Съединени американски щати, написа Поглед инфо.

Наглостта на описаните схеми, в които са взели участие сътрудниците на ФБР, украинското управление и Американският конгрес, е невероятна. И в това време - бие облика на „ филантропа “ и „ гениалния манипулатор “ на най-неочакваното място.

В политическата просвета на съветските държавници и „ пазители” Джордж Сорос е непосредствен до самия демон - също толкоз всемогъщ, остроумен, безсрамен, всесилен и невредим.

Кой приготвя "цветната гражданска война " в Русия? Сорос. Кой финансира Евромайдана в Украйна? Сорос още веднъж. Кой купува европейски депутати напряко в залата, като ги настройва против Москва? Сорос още веднъж.

Сорос също покровителства военната експанзия против Донбас, наводнява европейския континент с мигранти, зомбира американците посредством следените от него медии - нямат брой хитростите му.

В същото време постоянно поражда логически въпрос - за какво му е всичкото това на Сорос, който има повече от осем милиарда ( в долари) благосъстояние?

Най-популярният отговор на това при предпочитание може да се смести в рамките на теорията на конспирацията: сякаш Сорос е захласнат от международното владичество или най-малко „ разрушава “ западния свят с плана за глобализация, в който фанатично има вяра, следвайки концепциите на обичания си мъдрец Карл Попър.

Между тези пояснения има бездна. В единия случай имаме работа с мозъка от супершпионски разказ. Второто се изяснява с поговорката „ богатите имат свои странности “. Но истината, както нормално, е някъде по средата.

Но каквато и да е средата, няма подозрение, че Сорос ненавижда самата идея за националните страни, сътвори мрежа от Неправителствени организации, която е оплела повече от 40 страни по света и употребява средствата си за наемане на високопоставени лобисти.

Има версия, че тези Неправителствени организации са нужни на финансиста за пране на пари, а политическото въздействие - за достъп до вътрешна информация, от която той се нуждае, с цел да печели пари - спекулативна игра на международната фондова борса.

В резултат на това структурите на така наречен “Фондация Сорос” бяха приети от генералния прокурор на Руската федерация за нежелани организации и изгонени от страната. От Унгария - родината на Сорос - бяха изтласкани стопански, преднамерено облагайки ги с големи налози.

А в Съединените щати, актуалното държавно управление, което Сорос няма самообладание да в профил, за броени дни над 100 хиляди гласа бяха събрани в петиция с искане финансистът да се разгласи за терорист и да се изземат активите от неговите организации за антидържавни действия.

Всичко това е неразделна част от облика на злодея Сорос, който по едно и също време с това в демократичните медии (често спонсорирани от него самия) е представян като човеколюбец, бранител на слабите и мотор на международния напредък.

Този спор или, най-просто казано, осведомителна война, продължава дълго и непрекъснато - само че без значение от коя страна на фронта сте, финансистът е представян като авторитетна, изобретателна и проницателна персона, непозната на баналностите при воденето на бизнес.

Разкритията, които Рудолф Джулиани изрича в този момент, са способни да обезценят този ореол. Защото дейностите на "тактическия талант ", "хитрия клеветник " и "водещия член на международното държавно управление " могат да бъдат доста по-примитивни.

Джулиани е на първо място доста умел правист, съответно прокурор.

В разгара на кариерата си той става кмет на най-големия град в Съединените щати, Ню Йорк, който управлява точно като прокурор и е изключително сполучлив в бруталните си, само че ефикасни способи за справяне с уличната престъпност, публикувани тогава.

И в този момент Джулиани е един от основните сътрудници на Доналд Тръмп, негов персонален юрист и неофициално особено поверен в делата към Украйна.

Джулиани има две задания, които са част от едно дело: да оправдае шефа си пред импийчмънта, доказвайки парадокса на обвиняванията против него при изнудването на украинските управляващи и да откри нечистотия за Джо Байдън, най-вероятният съперник на Тръмп на бъдещите избори.

Джулиани трябваше да посети Украйна през май и да организира договаряния там със Зеленски, само че това не се получи.

Както той декларира в този момент, опитите му да посети украински информатори или да ги предложения в Съединени американски щати са били блокирани от американското посолство в Украйна.

Но по-късно дипломат Йованович беше уволнена от Тръмп със скандал, Джулиани организира серия срещи с хората, които му трябваха в трети страни - и най-после посети Киев, откъдето се върна благополучен като слон (между другото, слонът е знак на неговата и на Тръмп Републиканска партия).

Сега юристът на Тръмп ни залива с разкриващи туитове, раздава изявленията на високо равнище и даже започва особено телевизионно предаване в три елементи, където потвърждава, че управлението на Демократическата партия е мръсна корупция, а участници в антидържавен скрит план са предложили импийчмънта на Тръмп.

Голяма част от казаното от Джулиани тези дни е почтено за обособена публикация - разкритията там са в действителност мощни и ярки.

Може да се приказва за това по какъв начин се пробват да отровят с живак някогашния общоприет прокурор на Украйна. Шокин е основен очевидец на Джулиани, тъй като Байдън, изнудвайки Киев със заем от МВФ, подрежда оставката му след започването на следствие против “Бурисма”, с помощта на която синът му получава милиони долари единствено за наличието си.

Или по какъв начин някогашният дипломат на Съединени американски щати в Украйна Мари Йованович лъже под клетва, че сякаш не пречи на следствието на новия общоприет прокурор на Украйна - Юрий Луценко (той е вторият най-съществен очевидец на Джулиани), който се заинтересува от кражбата на обществени средства посредством “Франклин Темпълтън”, един от чиито вложители е авторитетният демократи Адам Шиф, началник на разследващия комитет и ръководител на комисията, която реши да стартира импийчмънта на Тръмп.

Друг общоприет прокурор заслужава внимание - генералният прокурор на Латвия, чиято работа удостовери, че две седмици преди оставката на Шокин той е предизвестил Киев за подозрителна договорка в Кипър.

Компанията, получила тези средства, е благосъстоятелност на олигарха Виктор Пинчук, който е тясно обвързван със Сорос. И един от тези, които по-късно получиха част от тези пари, беше Хънтър Байдън.

Така в тази плетеница се появява нашият „ злобен талант “ - Сорос. Според Джулиани финансистът застава зад назначението на четирима посланици в Украйна, в това число Йованович, и употребява услугите на ФБР, с цел да предотврати неприятни следствия за него и Демократическата партия.

Всичко това хармонично се вписва в облика на майстора, само че тук Джулиани бие Сорос, в действителност обвинявайки го в банална кражба.

Схемата е следната. Правителството на Съединени американски щати дава на Украйна финансова помощ - няколко милиарда $. Разпределението ѝ се прави в посолството от Йованович. Но парите отиват не за украински планове, а за организации с нестопанска цел, следени от Сорос.

Усетете разликата, както се споделя. Това към този момент не е хитра мрежа от Неправителствени организации и политици, употребена за узаконяване на спекулативните доходи. Това е нормална кражба на държавни пари с подкупи към верните хора "на място ".

Цялата йезуитска скица с вицепрезиденти, сътрудници на ФБР и цветни революции единствено за кражбата на пари от бюджета ли е? Подобно нещо не подхожда на ранга на „ член на международното държавно управление “ и не на „ ослепителен пълководец “. По същия метод се преджобваше в крайните квартали през 90-те години.

„ Тези хора са способни да убиват. Те към този момент убиваха. И те имат медийна отбрана, каквато даже мафията не е имала ”, удостоверява разпалилият се Джулиани.

На упоритостта на този човек може единствено да се завиди, само че той въпреки всичко не е някакъв почтен, смел и доблестен рицар, освен тъй като е юрист на Тръмп.

Смята се, че някогашният кмет на Ню Йорк може да има персонален интерес в битката против Сорос и компания, а и в действителност това да е битка за газовия пазар на Украйна: сякаш Сорос управлява главата на "Нафтогаз ", а хората от Джулиани желаят да продадат американски полутечен газ на Киев през Полша.

Там, където Украйна има пазар на газ, Русия има интерес по дифолт, само че като цяло за Русия няма значение кой от враговете - Сорос или Тръмп - ще има последната дума по този въпрос, защото тази дума ще бъде против нас.

Има също по този начин подозрение, че в последна сметка Сорос ще бъде принуден да дава отговор или че даже ще бъде притиснат към стената: кавги и мътни схеми го съпътстват от доста години насам и той към момента се усеща чудесно.

Но единствено няколко изявленията сведоха „ господаря на тактическата игра “ и „ злия талант “ до първичен апаш - за това се изисква майсторство.

За сходни линии по "портрета на дявола " Джулиани сигурно ще си завоюва овации. Оказва се, че "принцът на мрака " е доста по-земен, предсказуем и елементарен, в сравнение с изглеждаше преди и това значи, че той въпреки всичко е уязвим.

Превод: В.Сергеев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР