Джордж Шлосарек - eдин от основателите и дългогодишен главен изпълнителен

...
Джордж Шлосарек - eдин от основателите и дългогодишен главен изпълнителен
Коментари Харесай

Световно признат експерт влиза в борда на Нетера

Джордж Шлосарек - eдин от създателите и дълготраен основен изпълнителен шеф на интернационалния телеком оператор Epsilon Telecommunications, влезе в борда на шефовете на Нетера и обвързваните й компании. Той ще бъде непослушен шеф на сдруженията – служба, на която без да взе участие във всекидневното ръководство, ще спомага за определянето на политиката и планирането, прецизират от българския самостоятелен телеком. Джордж Шлосарек е персона с огромно самопризнание в телеком промишлеността в целия свят. През последните 17 години е минал през позициите на механически шеф (CTO), действен шеф, отговарящ за продажбите и маркетинга (COO), и основен изпълнителен шеф (CEO) на Epsilon Telecommunications.

 „ Виждам огромен капацитет, надарен екип от характерности, забавен набор от артикули, световно наличие и предпочитание за напредък, триумф и смяна! Нямам самообладание да споделя своя опит за бърз напредък и развиване на международните пазари и да поддържа екипите да доближат цялостния си капацитет и да утвърдят марките Neterra и NetIX на интернационалните пазари “, стимулира решението си да се причисли към Нетера Джордж.

Той е роден, отраснал и учил във Англия. Дългогодишната му кариера в телекомуникациите го трансформира в жител на света. През последните 20 година е живял в континентална Европа и Азия. Сега се е открил в Сингапур. Практикува спортове навън като колоездене, туризъм, голф. Обича дългите разходки с домашния любим, да посвещава време на фамилията си и да се отдава на четене.

Телекомуникациите са огромната му пристрастеност. Вдъхновява го по какъв начин тази промишленост свързва хората и дава опция на фирмите да не престават да работят обикновено даже и в изключителни обстановки като актуалната.

" Много се радваме, че Джордж се причислява към нас. Още от първите дни дружно той ни оказа помощ да стартираме да реализираме по-добри резултати в нашата работа ", разяснява създателят и шеф на Нетера Невен Дилков.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР