Джонсън е обещал да изведе Обединеното кралство от ЕС -

...
Джонсън е обещал да изведе Обединеното кралство от ЕС -
Коментари Харесай

Борис Джонсън няма да подаде оставка, за да избегне отлагане на Brexit

Джонсън е заречен да изведе Обединеното кралство от Европейски Съюз - със или без договорка

Британският министър председатели Борис Джонсън съобщи през днешния ден, че няма да подаде оставка, с цел да не се постанова да удължава периода за Brexit, който е в края на октомври, съобщи Българска телеграфна агенция. Джонсън е заречен да изведе Обединеното кралство от Европейски Съюз - със или без договорка, без значение, че Народното събрание гласоподава закон, изискващ от него да изиска отсрочване на периода за овакантяване на съюза, в случай че законодателите не са одобрили вероятно съглашение.

В изявление за Би Би Си, запитан дали ще подаде оставка, с цел да не се постанова да желае отсрочване, Джонсън сподели: " Не. Поех задачата да управлявам партията и страната си в сложни времена и ще продължа да го върша. Убеден съм, че това е моя отговорност ". В отговор на въпрос дали макар признатия закон остава опцията от корав Brexit, т.е. без съглашение с Европейски Съюз, Джонсън съобщи, че това е допустимо. " Да, можем да го създадем ", сподели той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР