Джони Хардуик, озвучаващ актьор, който изигра Дейл Грибъл в „Кралят на хълма“, почина на 64

...
Озвучаващият актьор от Кралят на хълма“ Джони Хардуик почина на
Коментари Харесай

Озвучаващият актьор от „Кралят на хълма“ Джони Хардуик почина на 64 години, потвърдиха от съдебната служба на окръг Травис в Остин до CBS News.

Хардуик изигра анимационния герой Дейл Грибъл в анимационния сериал на Fox, излъчван от 1997 до 2010 г. Грибъл, унищожител и ловец на глави, обича теориите на конспирацията и градските легенди.

< p>Hardwick беше част от сериала от първия епизод и спечели Еми през 1999 г. за изключителна анимационна програма, както и две други номинации през 2001 г. и 2002 г. за шоуто. Озвучаващият актьор беше също сценарист, редактор на истории и продуцент на анимационния сериал.

През януари беше обявено, че ще има възраждане на „King of the Hill“ за Hulu, с голяма част от оригинален актьорски състав, включително Хардуик, който се съгласява да участва, според Deadline.

Сериалът първоначално е създаден от Майк Джъдж и Грег Даниелс, а също така с участието на Кати Наджими, Стивън Рут, Памела Адлон и Лорън Том.

Хардуик, родом от Тексас, започва кариерата си като стендъп комик през 1990 г., преди да намери място в екипа на "King of the Hill". След престоя си в шоуто той поддържа присъствие в YouTube, публикувайки пародии на песни и други комедийни видеоклипове за близо 20 000 абонати.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР