Джони Деп заведе дело във Върховния съд на Лондон срещу

...
Джони Деп заведе дело във Върховния съд на Лондон срещу
Коментари Харесай

Джони Деп съди таблоида The Sun за публикация за насилие над съпругата му

Джони Деп заведе дело във Върховния съд на Лондон против английския вестник The Sun, който през 2018 година написа, че артистът е направил физическо принуждение против някогашната си брачна половинка - актрисата Амбър Хърд. Подсъдимите са в правосъдни разногласия, които се чака да разкрият детайлности от персоналния живот на актьорите. Дан Уотън, издател на таблоида от корпорацията „ News Group “ и изпълнителен редактор на самия вестник, заяви новината за Reuters, представена от ТАСС.
Двойката се срещна преди към 10 години на снимачната площадка, а през февруари 2015 година актьорите се ожениха. Само 15 месеца по-късно Хърд подаде молба за бракоразвод, обвинявайки Деп във физическо принуждение по време на връзката им. Тогава актрисата заяви, че Деп е замерил с мобилния й телефон и я е блъснал по бузата. Актьорът изрично отхвърли това.
През януари 2017 година съд в Лос Анджелис, Калифорния, разтрогна брака им. Според съглашението, реализирано сред някогашните съпрузи, Деп би трябвало да заплати на актрисата 7 милиона $ след развода, който тя възнамерявала да подари на благотворителен фонд. В същото време съдията отхвърли настояването на Деп да наложи санкция от 100 000 $ на Хърд за това, че тя е отлагала процедурата за бракоразвод дълго време.
В същия ден, в който разводът им стана факт, Деп заведе дело против някогашните си мениджъри, обвинявайки ги в непозволено потребление на средствата му, което е довело до загубата му на към 25 милиона $.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР