Джони Деп спечели! Съдебното жури по делото на актьпра срещу

...
Джони Деп спечели! Съдебното жури по делото на актьпра срещу
Коментари Харесай

МЪЛНИЯ: Джони Деп спечели! Бездарната лъжкиня Амбър Хърд ще плаща 15 млн. долара

Джони Деп завоюва! Съдебното жури по делото на актьпра против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд постанови, че тя би трябвало да му заплати 15 милиона $ за очерняне. Заседателите взеха решение, че бездарната старлетка е оклеветила някогашния си брачен партньор след необятно отразен шестседмичен развой, който включваше безапелационни и нагледни доказателства и показания, описващи влошените връзки на някогашната холивудска двойка.

Деп, 58-годишната звезда от " Карибски пирати ", съдеше Хърд за 50 милиона $, като твърдеше, че тя е разрушила репутацията му като го е нарекла пред вестник " обществена персона, представител на домашното принуждение ".

36-годишната Хърд заведе срещуположен иск за 100 милиона $, заявявайки, че Деп е упражнил принуждение против нея, А неговият юрист назова обвиняванията й „ машинация “.

Деп отхвърли да е удрял Хърд или която и да е жена и сподели, че тя е тази, която е упражнявала принуждение по време на връзката им.

По време на делото правосъдните заседатели слушаха записи от свадите на двойката и видяха фотоси на кървавия пръст на Деп. Той сподели, че горната част на пръста е нарязана, когато Хърд хвърлила бутилка водка по него през 2015 година

Хърд отхвърли да е наранила пръста на Деп и съобщи, че той я е насилвал полово същата нощ, а тя го блъснала единствено с цел да отбрани себе си.

Показанията бяха излъчени онлайн в обществените медии, привличайки огромна аудитория, която чу детайлности за проблематичните връзки на двойката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР