Джони Деп ще участва в третото продължение на хитовия сръбски

...
Джони Деп ще участва в третото продължение на хитовия сръбски
Коментари Харесай

Джони Деп влиза в третата част на сръбския хит Южен вятър

Джони Деп ще взе участие в третото продължение на хитовия сръбски филм "Южен вятър " на режисьора Милош Аврамович. Той ще изиграе една от основните функции, дружно с Милош Бикович и Миодраг Радонич, и ще бъде наркодилър, пишат сръбски медии. Съобщава се, че договарянията с Деп са почнали през октомври, когато той е бил в Белград.

Деп обаче не е единствената международна звезда, ще взе участие в третото продължение на кино лентата. Майкъл Мадсън и Уилям Болдуин, които би трябвало да играят американски сътрудници, би трябвало да дойдат скоро в Белград. Подготовката за фотосите е към довеждане докрай и те ще стартират до края на юни.
Главният артист във кино лентата Милош Бикович в никакъв случай не е крил, че желае да се снима с известния артист.
"Деп е страховит и има прелестни функции. Бих желал да го видя в продължението, той може самичък да избере роля. Която и да е, с изключение на Петър Мараш. Наистина бих желал да играя с него “, сподели Бикович в скорошно изявление.

Деп обаче не е единствената международна звезда, която взе участие в третото продължение на кино лентата. Майкъл Мадсън и Уилям Болдуин, които би трябвало да играят американски сътрудници, би трябвало да дойдат скоро в Белград. Подготовката за фотосите е към довеждане докрай, а фотосите ще стартират до края на юни.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР