Джони Деп идва в България да пийне, хапне, посвири и

...
Джони Деп идва в България да пийне, хапне, посвири и
Коментари Харесай

Джин, бира и вино, за да ни посвири Джони Деп. Алис Купър ще набляга на списания и чай в София

Джони Деп идва в България да пийне, хапне, посвири и попее. В листата на холивудската звезда задължително би трябвало да участват бутилка портокалов джин, италианска бира, френско вино и шампанско. Деп идва София  на 12 юни за идния концерт на Hollywood Vampires.

За храненето си артистът няма специфични условия, единствено очаквал да няма чушки в храната му.
Джони Деп губи. Няма да опита пълнените ни чушки.
Най-важното условие от страна на Алис Купър е да има заредени най-малко три списания за четене, голям брой и друг чай, както и разнородни безалкохолни питиета, за които категорично е упоменато да не са с портокалов усет, както и малко вино.

Рок легендата държи да има и селекция от сирена на дребни порции в гримьорната си. А едно от дебело подчертаните му стремежи е избрана марка чипс, която да е само с усет на чедър.

Джо Пери е единственият от групата, който не желае алкохол. Той има условия за специфичен комплект разнообразно кафе.
Концертът на Hollywood Vampires е на 12 юни в „ Арена София ”.
Алис Купър Джони Деп и Джо Пери създават Hollywood Vampires в памет на рок звездите, умряли през 70-те години. По традиция, техният сетлист включва едни от най-големите шлагери на митове като The Who, Led Zeppelin, Дейвид Бауи и Motörhead. Пред почитателите си супергрупата ще извърши и личен репертоар от последния им студиен албум Rise (2019), който включва синглите Heroes, The Boogieman Surprise и Who’s Laughing Now.

Американската супергрупа е основана през 2015 година и носи името на небезизвестния клуб на звезди, основан от Алис Купър през 70-те години на предишния век. В него членуват рок величия като Джон Ленън (The Beatles), Кийт Мун (The Who) и Мики Доленц (The Monkees).

Hollywood Vampires има издадени два студийни албума с присъединяване на посетител музиканти от ранга на Пол Маккартни (), Слаш (Guns N’ Roses) и Брайън Джонсън (AC/DC).

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР