Джони Деп беше с насълзени очи след топлото посрещане на

...
Джони Деп беше с насълзени очи след топлото посрещане на
Коментари Харесай

Нестихващи овации насълзиха очите на Джони Деп в Кан

Джони Деп беше с насълзени очи след топлото посрещане на кино лентата му на филмовия фестивал в Кан във вторник, написа Си Ен Ен.

Видео, споделено в обществените медии от Variety, демонстрира очевидно разчувстваният Деп по време на над петминутни аплодисменти за кино лентата му „ Jeanne du Barry “, в който той играе ролята на някогашния крал на Франция Луи XV.

Това беше първият кино план на артиста след делото за клюка с някогашната му брачна половинка Амбър Хърд предишното лято. Съдебното жури призна и двамата за отговорни в правосъдните им каузи един против различен, само че присъди доста повече обезщетение на Деп.

На конференцията за кино лентата в Кан Деп приказва за „ нереални шепоти “ и сподели, че „ по-голямата част от това, което сте чели през последните четири или пет години... във връзка с мен и живота ми това, което сте чели, е една ужасяващо написана фантастика. “

„ Фокусът би трябвало да бъде просто върху обстоятелството, че е знамение да направиш филм, за който въобще да ти пука “, сподели той. „ Печелите тъкмо там. “

Variety заяви, че Деп също е споделил: „ Не се усещам бойкотиран от Холивуд, тъй като не мисля за Холивуд. “

„ Jeanne du Barry “ споделя историята на Жана Бекю, графиня дю Бари, която е била известна като мадам дю Бари и е била държанка на крал Луи XV.

През април шефът на Кан Тиери Фремо приказва с Deadline за решението фестивалът да бъде открит с кино лентата на Деп, като го назова „ хубав филм “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР