Джон Фетерман реагира на придвижването на Републиканската партия по разследване за импийчмънт на Байдън: „ОоооОооОоОооо, не го правете, моля, не го правете“

...
Говорителят на Камарата на представителите Кевин Маккарти каза, че Републиканската
Коментари Харесай

Говорителят на Камарата на представителите Кевин Маккарти каза, че Републиканската партия започва разследване за импийчмънт на Байдън.

Сенаторът от Демократическата партия Джон Фетерман не го приема на сериозно.

„ОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО, не го правете, моля ви, не го правете“, каза той. „О, не, о, не!“

Във вторник председателят на Камарата на представителите Кевин Маккарти обяви плана си да нареди на комисиите да започнат разследване за импийчмънт на президента Джо Байдън, след като каза, че членовете на Републиканската партия „разкриха сериозни и достоверни обвинения " срещу президента през последните месеци.

Попитан за решението на Маккарти веднага след официалното му обявяване, сенаторът от Демократическата партия Джон Фетерман изглеждаше малко впечатлен.

"О, Боже наистина? Боже мой, знаеш ли, о, това е опустошително“, каза той, преди да изпадне в пристъп на смях. OOOoOoOOoOoOOOOh не го прави, моля те не го прави. О, не, о, не!"

Това съдържание не е достъпно поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

Шегите на младши сенатор от Пенсилвания не бяха първият път, когато той спомена възможността за Импийчмънт на Байдън. Преди по-малко от седмица Фетерман каза на група репортери, че е предизвикал Републиканската партия да продължи с това.

„Ако ще продължавате да я заплашвате, давайте, просто го направете ”, каза Фетерман. Той добави, че смята, че импийчмънтът „ще бъде просто като голям кръговик от дясната периферия“ и че републиканците имат „фетиш към Хънтър Байдън“. Байдън е отчасти свързан със сина на президента, Хънтър Байдън, за когото Маккарти твърди, че получава „специално отношение" в скорошно криминално данъчно разследване. През последните месеци републиканците се прицелиха в най-малкия син на президента, като стигнаха дотам, че демонстрираха снимки на пода на Камарата на представителите, който изглежда го изобразява гол и прави секс с проститутки.

Решението на Маккарти да инструктира едностранно комисиите на Камарата по надзор, правосъдие и начини и средства да започнат разследване за импийчмънт без гласуване в Камарата на представителите идва почти четири години след като той критикува тогавашния председател на Камарата на представителите Нанси Пелоси, че е направила абсолютно същото.

Прочетете оригиналната статия в Business Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР