Джон Джоунс бе един от зрителите на главния двубой в

...
Джон Джоунс бе един от зрителите на главния двубой в
Коментари Харесай

Джоунс: Гордея се с Андерсън Силва в последния му двубой!


Джон Джоунс бе един от феновете на основния дуел в UFC 234 сред Израел Адесаня и Андерсън Силва. Топ ММА боецът содели, че е харесал това, което е видял и похвали своя добър другар Андерсън Силва. Въпреки, че " Паяка " не излезе победител от битката, Джон Джоунс има вяра, че техническата борба, в която се спуснаха двамата спортисти е посочила какъв брой популярен войник е Андерсън Силва в действителност:

" Толкова съм горделив от Андерсън в последния му пердах ", сподели Джоунс пред ММА медии. “ Той се оправи ужасно. Толкова се гордея с него. Той няма от какво да се срами. Излезе против млад, гладен кандидат, и съумя да потвърди величието си. Това беше необикновено зрелище. Всички почитатели на Андерсън Силва желаеме да забележим тъкмо това. Това беше толкоз красиво.” продължи с хвалбите Джоунс.

“Да влезе в страйкинг борба против Израел, макар голямата разлика във възрастта и травмите, които е преживял… това единствено потвърждава неговото великолепие. Андерсън е изумителен.”

Джон Джоунс има вяра, че загубата не вреди на имиджа на Андерсън Силва, а в противен случай, единствено го ускорява:

„ Мисля, че тази загуба против Израел е страхотна за “акциите” му” сподели Джоунс. „ Като почитател на Андерсън Силва бих желал да го видя да вдигне ръката си, само че смъквам и шапка на Израел за това, че се би толкоз вълнуващо и поддържаше почитателите разчувствани от самото начало.” приключи “Кокала”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР