Джо Байдън приключваше годишната си реч за състоянието на Съюза

...
Джо Байдън приключваше годишната си реч за състоянието на Съюза
Коментари Харесай

Може ли Джо Байдън да обърне нещата?

Джо Байдън приключваше годишната си тирада за положението на Съюза пред Конгреса в четвъртък вечер, когато реши да направи последния си коментар за Доналд Тръмп за вечерта.

„ Животът ми ме научи да прегръщам свободата и демокрацията ... да почитаме всички “, сподели Байдън. „ Някои други хора на моята възраст “, ​​добави той, в едва завоалирано споменаване на някогашния президент, единствено четири години по-млад от него, „ виждат друга история – американска история за възмущение, възмездие и отмъщение “.

Президентът на Съединени американски щати и неговите най-хубави помощници имат вяра, че до 5 ноември, деня на общите избори в Америка, гласоподавателите в цялата страна ще видят същия контрастност и ще дадат на него, а не на неговия предходник, втори мандат в Белия дом.

Купещата тирада на Байдън беше топло призната от демократите. Но това не можеше да прикрие, че след осем месеца до края рейтингите на утвърждението на президента се утежняват на най-ниските равнища от неговото президентство - и способността му да пров...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР