Джипси Роуз Бланшар ще бъде освободена по-късно днес, след като

...
Джипси Роуз Бланшар ще бъде освободена по-късно днес, след като
Коментари Харесай

Джипси Роуз Бланшар разкрива най-големите си съжаления часове преди премиерата си

Джипси Роуз Бланшар ще бъде освободена по-късно през днешния ден, откакто умъртви майка си преди повече от осем години - и разкри най-големите си съжаления единствено часове преди освобождението си.

32-годишната беше хвърлена зад решетките за 10 години, откакто умъртви Клаудин „ Дий Ди “ Бланчард, майката, която е била принудител, която е принудила Джипси Роуз да живее живота си, като че ли страда от тежки болести. Ник Годеджон, гаджето на Джипси Роуз по това време, беше индивидът, който фактически извърши убийството, намушквайки Дий Дий няколко пъти, до момента в който тя спеше, до момента в който Джипси Роуз се криеше в банята.

През септември Джипси Роуз получи условно освобождение, откакто прекара малко повече от седем години в пандиза, присъда, която получи като част от съглашение за признание на виновността, което изясни, че е отгледана от насилствената си майка. Феновете на Джипси Роуз се зарадваха радостно в Съединени американски щати и по света, защото тя най-сетне ще излезе на независимост през днешния ден (28 декември).

ПРОЧЕТЕТЕ Пожарна охрана...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР