Джипси Роуз Бланшар най-накрая ще бъде освободена от затвора след

...
Джипси Роуз Бланшар най-накрая ще бъде освободена от затвора след
Коментари Харесай

Животът на Джипси Роуз Бланшар след затвора като майка убийца е малко вероятно да бъде знаменитост

Джипси Роуз Бланшар най-сетне ще бъде освободена от пандиза след седем години зад решетките за присъединяване си в убийството на насилствената си майка - която направи живота й живот на подправена болест.

И в този момент в TikTok се популяризират спекулации за това по какъв начин ще наподобява животът й след пандиза, като доста хора споделят своите очаквания и фантазии за Бланчард, откакто тя напусне пандиза - макар че тя може да желае да се скрие за известно време до момента в който. Тя би трябвало да бъде освободена на следващия ден (28 декември), откакто беше освободена условно през септември.

И тя ще се трансформира в нещо като злокобна звезда, откакто неотдавна се трансформира в сензация в TikTok - и сподели, че желае да се срещне с Тейлър Суифт.

Бланшар призна за присъединяване си в юни Убийството през 2015 година на майка й, Клаудин, която е малтретирала щерка си медицински през целия си живот, преди да бъде убита. Бланшар работи в скрито съглашение с тогавашния си другар Ник Годеджон, който беше този, който извърши умъртви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР