“Джипка ТВ” се превърна в обичайна част от ежедневието на

...
“Джипка ТВ” се превърна в обичайна част от ежедневието на
Коментари Харесай

Даже Зукърбърг разбра, че Борисов вече е бивш... А той кога?

“Джипка ТВ” се трансформира в нормална част от всекидневието на интернет потребителите. Спомняме си - във времето си на министър председател, а изключително доста във времето на предизборните акции през 2021 година, Борисов ловко използваше цифровото пространство и безграничните благоприятни условия на 21 век, с цел да плюе по политическите си съперници и да заобикаля всяка опция към него да бъде насочен журналистически въпрос. Сакън!

До такава степен свикнахме с метода на връзка на Борисов, че в един миг това даже спря да ни възмущава. А националните медии нямаха различен избор, с изключение на да пускат фрагменти от живите му включвания от едрогабаритното му возило. И ние нямахме различен избор, с изключение на да следим сбръкчания му мъжки гръб, до момента в който с вторачен взор към издигнатите със личните му ръце автомагистрали Борисов ни обясняваше какъв брой доста ще страдаме, в случай че той не е на власт и в какъв безпорядък ще изпадне страната.

Няколко месеца откакто стана ясно, че Борисов към този момент няма да е министър председател, у нас не се е случило нищо трагично - нито за положително, нито за неприятно. Съдебната промяна все по този начин не се е случила, въпреки че има съществени поръчки за това. Всичко обаче към момента е на стадий говорене. Е, с изключение на една оставка на един към този момент някогашен началник на КПКОНПИ и някогашен основен прокурор Сотир Цацаров, който обаче финтира новите ръководещи и ги изпревари. Но това е друга тематика.

Истината е, че България не е изправена пред някакъв прелом. И нищо не се е трансформирало напълно. Нищо, че смяната сякаш продължава. Това ще забележим.

Вниманието обаче към този момент не е към Борисов и той доста страда от този факт. Все отново е някогашен. Даже и Марк Зукърбърг го разбра. Време е да го разбере и Борисов.

Джесика Вълчева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР