Джино Мадер от отбора по колоездене Бахрейн-Викториус беше откаран в

...
Джино Мадер от отбора по колоездене Бахрейн-Викториус беше откаран в
Коментари Харесай

Колоездач падна в пропаст по време на Обиколката на Швейцария

Джино Мадер от тима по колоездене Бахрейн-Викториус беше откаран в болница, откакто излезе от пътя с висока скорост при втурване в планината по време на Обиколката на Швейцария, съобщи Агенция Франс Прес.
Лекарите бързо са стигнали до Мадер, той е бил реанимиран и по-късно откаран в болница. Втори играч, американецът Магнус Шефилд, също падна и също беше приет в болница със разтърсване на мозъка.

" Колоездачът (Мадер) излезе от пътя и падна в бездна, където неотложно му беше оказана помощ от лекаря на надпреварата. Мадер беше открит в безпомощно положение, реанимиран на място и по-късно превозен с хеликоптер до болничното заведение в Чур ", обявиха от неговия тим.

Състезанието беше извоювано, откакто испанецът Хуан Аюсо направи втурване със скорост от 90 км/ч, до момента в който любимецът в надпреварата и международен първенец Ремко Евенепоел беше по-малко самоуверен в своето втурване.

" Не мисля, че някой през днешния ден беше удовлетворен от този край ", сподели белгиецът, който преди две години самичък падна в бездна и счупи таза си. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР