Джин Физът е един от онези летни коктейли, които на

...
Джин Физът е един от онези летни коктейли, които на
Коментари Харесай

Как да си направим истински Джин Физ у дома

Джин Физът е един от тези летни коктейли, които на пръв взор наподобяват много обикновени за правене, само че също толкоз елементарно могат да бъдат превърнати в небалансиран бъркоч от усети.

Тази седмица взехме решение доста прецизно да последваме рецептата, препоръчана от приятелите ни в TheSpruceEats , които в никакъв случай не ни разочароват с концепциите си.

Джин Физът е един от най-свежите коктейли, които наложително би трябвало да вкараме в бар менюто си това лято, а ето по какъв начин можем да си го създадем напълно професионално вкъщи.

Продукти:

1 белтък от яйце

50 мл джин по желание

Сок от половин лайм или лимон

120 мл газирана вода

1 коктейлна черешка (червена)

 Снимка 358689

Начин на подготвяне:

Изсипваме в коктейлен шейкър (или домакински блендър) джина, белтъка и сока от лимон, съпроводени от доста лед. Разбиваме добре, до момента в който белтъка не се слее с другите течности, след което прецеждаме сместа през едра цедилка.

Содата и черешката се прибавят най-после, дружно с комат лайм или лимон, в случай че това ни подхожда.

Белтъкът наподобява много необичайно в този лист, само че несъмнено си заслужава - коктейлът става по-плътен и се изкарват вкусовите качества на джина. А и с него прибавяме към 6 грама протеин към коктейла, което го прави по-хранителен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР