Джими Кимъл е в списъка… на комедийните легенди, които се

...
Джими Кимъл е в списъка… на комедийните легенди, които се
Коментари Харесай

Джими Кимел, който очевидно не се изпотява от „списъка на Епщайн“, празнува 60-ия рожден ден на Джим Кери на звезден баш

Джими Кимъл е в списъка… на комедийните митове, които се оказаха, че честват 60-ия рожден ден на Джим Кери на супер-ексклузивен баш.

Къснонощният водещ беше необичайно навлязъл в новинарския цикъл тази седмица, откакто куотърбекът на Джетс Арън Роджърс объркващо допусна, че Кимел ще бъде включен в лист на сътрудниците на Джефри Епщайн, който се чака да бъде оповестен тази седмица.

Имаше огромно медийно очакване, откогато съдът, който прегледа цивилен иск от 2015 година против приятелката на починалия педофил и съизвършител в заговора Гислейн Максуел, разгласи, че ще разкрие скритите преди този момент имена на хора, упоменати в делото.

Появявайки се в шоуто на Пат Макфи в ESPN във вторник, Роджърс сподели: „ Има доста хора, в това число Джими Кимел, които в действителност се надяват това да не излезе нескрито.

Кимъл отговори, като туитна: „ За протокола, не съм се срещал, летял, посещавал или имал какъвто и да било контакт с Епщайн, нито ще намерите името ми в някакъв „ лист “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР