Джигити хвърчат с мръсна газ в иначе спокоен квартал на

...
Джигити хвърчат с мръсна газ в иначе спокоен квартал на
Коментари Харесай

Врачани изреваха: Джигити хвърчат с пълна газ по улици, пълни с деца /снимки+видео/

Джигити хвърчат с мръсна газ в другояче спокоен квартал на Враца, научи организация BulNews.
За казуса сигнализират вбесени врачани. По думите им, всекидневно улиците на квартал „ Медковец “ се трансформират в спортни писти. Въпреки множеството забележки от тяхна страна, водачите не си взимат поука и не престават да хвърчат с гневна скорост, без да се замислят, че по този метод излагат на риск животът и здравето на доста хора, в това число деца.
Поредният случай, препълнен чашата на търпението на наш постоянен четец, е от неделя, на улица „ Бързия “. В топлия почивен следобяд, когато на улицата имало голям брой деца, лек автомобил „ Ауди “ А4 с регистрация Вербовъчна разработка 4870 Секретен сътрудник прелетял с над 100 км/ч, споделя очевидецът.
По думите му, в този миг шосето пресичал възрастен мъж, който в случай че не се бил свил е можело да бъде затрит от колата. Въпреки, че му се разминало, дядото по този начин се уплашил, че паднал на земята.
Хората от квартала незабавно излезли да оказват помощ на индивида и да смъмрят младия водач. Според очевидците, той не бил в съответно положение. Преди обаче да извикат полиция, джигитът отпрашил.
Нарушението е снимано от охранителни камери на частен парцел. Вчера живеещите в региона са подали тъжба в полицията и прокуратурата, прикачвайки видеото, на което се вижда регистрационния номер на колата.
Хората се надяват виновникът да бъде глобен, само че това не е индивидуален случай. Те приканват всички да карат рационално, защото към този момент е почивка и улиците са цялостни с играещи си деца. Врачаните обмислят да сезират и кмета на града Калин Каменов и да изискат да бъдат поставени легнали служители на реда.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР