Джигит се хвали с грубото си и опасно нарушение на

...
Джигит се хвали с грубото си и опасно нарушение на
Коментари Харесай

Джигит шари по магистралата, изпреварва в трите ленти

Джигит се хвали с грубото си и рисково нарушаване на разпоредбите за придвижване. Шофьорът на безценен модел мерцедес обявява в обществените мрежи, че шпори по автомагистрала „ Тракия “, до момента в който изпреварва коли, прескачайки от лента в лента.
Прочетете още
Нарушителят кара с 160 км/ч., в което начинание останалите очевидно му пречат. За да ги избегне, той се движи по аутобана по този начин, като че ли са конуси по персоналната му писта.

Най-скандалното в тази ситуация е, че притежателят на мерцедеса не крие постъпката си. Напротив - той се „ гъзарее “ в Тик-Ток, озвучавайки всичко това с кючеци. За похлупак клипът е сниман от самия него. Това навежда на мисълта, че нарушителят ръководи колата с една ръка, до момента в който с другата запечатва подвизите си.

Това надалеч не е първият себелюбив фен на адреналин, който не знае къде може да канализира поривите си за рискови прекарвания. Дано не е следващият, поради който черната статистика по пътя се множи. за огромно страдание от почтени жертви.

А до момента в който сходна безочливост се обявява в интернет, при съществуването на масирани инспекции, се питаме може ли изобщо нещо да се опълчи на модела " Семерджиев "?

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР