Джиджи и Бела Хадид подкрепят народа на Украйна във време

...
Джиджи и Бела Хадид подкрепят народа на Украйна във време
Коментари Харесай

Сестрите Хадид даряват средства за Украйна и Палестина

Джиджи и Бела Хадид поддържат народа на Украйна във време на война, като обръщат вниманието и към ситуацията в Палестина.

Джиджи обяви, че ще подари облагите си от Седмицата на модата, с цел да помогне на засегнатите от войната в Украйна, както и ще продължи да поддържа тези, които се сблъскват със същото в Палестина. 

„ Нашите очи и сърца би трябвало да бъдат отворени за всяка човешка неправда. Нека гледаме на другите като на братя и сестри, оттатък политиката, оттатък расата, оттатък религията. В последна сметка почтените животи заплащат за войните, а не за водачите “ – написа тя.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Gigi Hadid (@gigihadid)

Бела последва образеца й, като показа, че Джиджи я е въодушевила да подари облагите си от Седмицата на модата непосредствено на организации, които дават помощ, леговище и здравна помощ на нуждаещите се два народа. 

Мнозина упрекнаха сестрите, че отклоняват вниманието от Украйна. В отговор Джиджи отхвърли това изказване и излезе с коментар:

" Бежанската рецесия е бежанска рецесия. Ако вярвате, че човек или дете, роден или израснал на място, където върлува бежанска рецесия, не заслужава тази помощ, значи сте избрали да се фокусирате върху неверните неща ", споделя Хадид. " Тези деца не избират страна в политиката - те се раждат и живят там. Заслужават най-малко заслужен живот. "

Тя показа, че ще подари на УНИЦЕФ в Украйна и Палестина, " двете страни, разкъсвани от война ". Тя е работила с организацията за филантропична помощ и преди и е посещавала най-големия бежански лагер в света в Бангладеш.

Тъй като Джиджи и Бела имат палестинска кръв (баща им е роден в палестинско мюсюлманско семейство), те постоянно приказват намерено за казуса и изпращат помощ на палестинци в потребност.
Сълзите ми свършиха ": Майката, която се закле да се завърне в Украйна
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР