Джиджи Хадид и Брадли Купър бяха забелязани да се държат

...
Джиджи Хадид и Брадли Купър бяха забелязани да се държат
Коментари Харесай

Джиджи Хадид и Брадли Купър бяха забелязани да се държат за ръце в първите снимки на PDA, откакто започна неочакваната им романтика

Джиджи Хадид и Брадли Купър бяха видяни да се държат за ръце, до момента в който бяха на открито в Лондон измежду бурната си романтика.

Двойката, която беше обвързвана за първи път през октомври, най-сетне удостовери връзката си, до момента в който бяха на сантиментална почивка дружно оттатък езерото.

28-годишната Хадид и 49-годишният Купър излязоха на небрежна разходка по улиците на града в четвъртък, откакто излетяха дружно от Ню Йорк преди два дни.

Докато чакаше на ъгъла на улицата, Хадид плъзна ръка към кръста на звездата от „ Махмурлук “, когато се появиха потънали в диалог.

Въпреки че в един миг стрелнаха с ослепителен взор към папараците, двойката беше снимана да се смее, до момента в който продължаваха да се разхождат.

Супермоделът изглеждаше изискан в кафяви панталони, кафяво кожено яке и черни мокасини. Тя добави небрежния тоалет с малко черно портмоне, слънчеви очила и златни обеци.

Междувременно артистът от „ Маестрото “ се облече в двуредно черно палто, камуфлажни карго пан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР