Джейсън Момоа развълнува феновете си, решавайки, да премахне от себе

...
Джейсън Момоа развълнува феновете си, решавайки, да премахне от себе
Коментари Харесай

Холивудски актьор се разголи и показа мускули

Джейсън Момоа развълнува почитателите си, решавайки, да отстрани от себе си (излишните) облекла. Този път артистът избра да се съблече за видео поредицата на Men`s Health " Фитнес и ледник ".

4-минутното видеото стартира с любопитен кадър, в който звездата от Аквамен се появява пред камерата напълно неглиже, единствено по разкопчан халат и в действителност оставя малко на въображението.

А след което даже и халатът към този момент е свален и най-невъзмутимо артистът прави гол обиколка на актуалното си жилище в Нова Зеландия, което се оказа склад и фитнес зала в едно.

Първата спирка е хладилникът, който съдържа всички съществени неща за едно " растящо момче ", съгласно самия Джейсън. Вода, бира Guinness и водка са главните неща, които се виждат. И малко poi - полинезийско ядене от корените на растението таро.

След което се минава вниманието е ориентирано към домашната фитнес зала на Джейсън. Актьорът, който очевидно от възприятие за възпитание, въпреки всичко е поставил чифт къси панталони, се впуска в пояснения по какъв начин минава подготвителният му ден. Фокусът му е главно върху бокса, който му оказва помощ да остане съсредоточен по време на изтощителни екшън подиуми - като да вземем за пример тези, в които е в ролята на злодея в новата част от франчайза " Бързи и гневни 10 ", в който си партнира с Вин Дизел.

Говорейки за вълнуващите си филми, Джейсън не пропуща да се похвали с триумфа на поредицата за Аквамен. " Ако би трябвало да съм почтен, бях даже леко комплициран, че Аквамен се одобри толкоз добре ", споделя той пред Men`s Health.

В изявлението, артистът, който напоследък приготвя дебюта на лично шоу по Apple TV+ - Chief of War, не пожела да разкрие детайлности за персоналния си живот.

Все отново направи необичаен коментар за двете си деца, дъщерята Лола (15) и сина Накоа-Волф (14), които споделя с някогашната си брачна половинка Лиза Бонет. " За страдание сега нямам опция да виждам постоянно децата ", изясни той. " Но пък нещата, които върша в в този момент са тези, които постоянно съм желал, за които имам вяра, че съм основан. Добрите шансове в живота не са доста и аз желая оптимално да се възползвам от тях. ", написа lifestyle.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР