Джейсън Момоа махна брадата си, с която е запомнен в

...
Джейсън Момоа махна брадата си, с която е запомнен в
Коментари Харесай

Джейсън Момоа смени визията

Джейсън Момоа махна брадата си, с която е запомнен в голям брой функции в продължение на последните 7 години. Засне целия развой пред камера и изясни за какво го прави.

Бихме си помислили, че непряк резултат от края на Игра на тронове е, че актьорите, които са имали бради години наред, вземат решение да я отстранен внезапно. Първи беше Кит Харингтън, а в този момент и Джейсън Момоа, само че той го направи с доста по-различна цел.

В 4-минутното видео, на което виждаме по какъв начин артистът бръсне брадата си, той изяснява точната причина. Иска да притегли внимание върху същински значимото нещо за него – спасяването на планетата.

Затова и избра да го направи тъкмо в този момент, малко преди Деня на Земята. Той поучава да спрем да използваме бутилки от пластмаса, тъй като те замърсяват природата, а вместо това да се насочим към специфични кенчета, които изцяло се рециклират за 60 дни.

През цялото видео виждаме Джейсън на красиво място из природата, само че за жалост нечисто. Точно по този начин той се пробва да провокира реакция в хората.

Така Момоа си сподели довиждане с героите на Аквамен, Дрого, Деклан и Баба Вос за добра идея и го поздравяваме за решението му. А до по отношение на крайния резултат – въпреки и да сме сигурни, че брадата ще ни липсва, даже по този начин Джейсън ни харесва.

Вижте го във видеото.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР