Джейсън Деруло циментира статута си на поп звезда, след като

...
Джейсън Деруло циментира статута си на поп звезда, след като
Коментари Харесай

Когато си певец, но отвориш автомивка

Джейсън Деруло циментира статута си на поп звезда, откакто стартира да разпространява песните си в TikTok с прилежащите към тях танци. Едва ли има някой, който да не е виждал най-малко едно " предизвикателство " по танцуване на неговата " Savage Love ".
 Джейсън Деруло, Джена Фрумс и новината, че са се разделили
Джейсън Деруло още веднъж е свободен мъж

Само четири месеца откакто стана баща

Но не щеш ли в този момент артистът се захваща с нова активност, която може да наподобява малко изненадваща и не-секси за почитателите му. Деруло отваря верига от автомивки в Съединени американски щати. Името им е Rocket Car Wash, а услугата, която оферират, е необикновена.

" Захванах се с това поради абонамент модела, който постановиха Netflix и Uber ", споделя пред Военновъздушни сили. Автомивките му ще работят с абонамент - плащате такса на месец, против която получавате безграничен брой измиване на автомобила си.

" По принцип се разказвам като шоумен, само че това май ще се промени ", добавя той. " Май в действителност съм предприемач. " И разяснява, че влага парите си в бизнеси, към които персонално той има интерес: фитнес компанията Rumble Boxing, ресторантът Catch LA и риалити шоуто Project Icon.

Алис Ендърс от компанията за разбори Enders Analysis and Media разяснява, че доста музиканти стартират и непряк бизнес като вид да се подсигурят, в случай че музикалната им кариера стигне задънена улица.

Точно това се е случило и с Джейсън Деруло през 2019 година, когато договорът му с Warner Bros не е възобновен. Благодарение на към момента новата тогава обществена мрежа TikTok той съумява да разпространява музиката си и да се оттласне от дъното, с цел да се захване и със непряк бизнес.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР