Джеймс Маркъс Смитали заинтригува обществеността повече с личния си живот,

...
Джеймс Маркъс Смитали заинтригува обществеността повече с личния си живот,
Коментари Харесай

„Никога не съм бил с възрастна жена, привличат ме 12-годишни момичета“: Всичко, което известният певец каза, е отвратително!

Джеймс Маркъс Смитали заинтригува обществеността повече с персоналния си живот, в сравнение с с музиката си, и не без причина. Пи Джей Проби набира известност като поп музикант през 60-те години на предишния век, само че странни истории от персоналния му живот белязват кариерата му.

 Пи Джей Проби

Музикалният деец Маркъс Смитали, по-известен като Пи Джей Проби, нашумял с шлагерите „ Hold Me “, „ Somewhere “ и „ I Will “, стартира прощалното си турне във Англия, а неотдавна в огромно изявление за „ Дейли Мирър “ той призна скандалните обстоятелства за живота си, апропо, че го прекарва като малолетен, макар че е на 85 години.

„ Повече не считам да се бракосъчетавам, тъй като не ми е разрешено да бъда с 12, 13 и 14-годишни девойки. Това е и повода, заради която нямам връзка през последните 22 години, само че и тъй като не употребявам онлайн услуги за запознанства с девойки “, сподели той, след което добави:

„ Харесвам млади девойки, които наподобяват красиви, само че това също носи своето задължение.

Последната жена в живота ми беше малолетна и я срещнах през 1997 година Мисля, че тъй като връзките с малолетни са противозаконни “, уточни музикантът и изясни, че е имал по-голямо предпочитание да се ожени за малолетно момиче, в сравнение с просто да се забавлява с тях.

 Пи Джей Проби дами

Проби се дами три пъти в живота си и единствено една от дамите му е била пълнолетна по време на брака. Интересното е, че нито една от тези връзки не продължи повече от три години.

За да оправдае ненапълно мъчителното си увлечение, той се опита да изясни за какво го притеглят млади девойки.

 Пи Джей Проби съпруги

„ Израснах в Тексас, където множеството девойки се омъжваха до 12-годишна възраст “, ​​каза певицата.

Той шокира обществеността и с признанието, че през 90-те години е имал огромни проблеми с алкохола и че от време на време е пиел по пет бутилки уиски дневно. След това получава инфаркт, след което би трябвало да се учи още веднъж да върви и приказва.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР