Джеймс Хардън изрази мнение, че Филаделфия 76-ърс притежава необходимото, за

...
Джеймс Хардън изрази мнение, че Филаделфия 76-ърс притежава необходимото, за
Коментари Харесай

Хардън се прицели в титлата от НБА след новия си договор с Филаделфия

Джеймс Хардън изрази мнение, че Филаделфия 76-ърс има нужното, с цел да се бори за купата на Националната баскетболна асоциация (НБА), откакто подписа нов контракт, с който ще остане в организацията. Американските медии предадоха предходната седмица, че десеткратният участник в „ Мача на звездите “ се е съгласил на реструктуриран двугодишен контракт на стойност 68.6 млн. $.

Фили не оповестиха параметрите в новата договорка на Хардън в изказването си, с което потвърдиха подновяването на контракта му. Гардът, който се причисли към отбора през февруари след трейд от Бруклин Нетс, показа задоволството си от съглашението.

„ Точно тук желая да бъда. Тук желая да спечелвам и мисля, че разполагаме с нужните оръжия, с цел да реализираме тази цел. От първия ми ден в организацията на 76-ърс, тимът и почитателите ми помогнаха да се усещам като че ли съм вкъщи си във Филаделфия. Развълнуван съм да надградя от предишния сезон и нямам самообладание да се върна на паркета с момчетата и да стартира това премеждие “, разяснява той.

Хардън вкара 442 точки, овладя 149 битки и даде 220 асистенции в своите 21 мача за Фили през миналата акция. Старши треньорът на тима Док Ривърс приветства решението на Хардън да обвърже бъдещето си с отбора.

„ Не мога да бъда по-щастлив с решението на Джеймс да се обвърже с нашата организация. През последните две години ние направихме големи крачки към постигането на крайната ни цел, а точно – купата. Джеймс споделя нашата мотивация и пристрастеност да станем първенци и той има вяра, че при нас има най-хубав късмет да го стори “.

Според информациите, Хардън ще проработи 33 млн. $ през сезон 2022/23 в договорка, която включва алтернатива за играча на стойност 35.6 млн. $ за 2023/24. Той отхвърли опцията си от 47.4 млн. $ за идния сезон, с цел да помогне на Сиксърс да подсилят състава си.

James Harden on new contract with: 'This is where I want to win'
— Michael K-B (@therealmikekb)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР