Джеймс Джордан сподели, че дъщеря му Ела отново е зле,

...
Джеймс Джордан сподели, че дъщеря му Ела отново е зле,
Коментари Харесай

Дъщерята на стриктно звездата Джеймс Джордан се втурна към лекар, докато се борят да диагностицират състоянието

Джеймс Джордан показа, че щерка му Ела още веднъж е зле, като разгласява фотография в Instagram на брачната половинка си Ола, 41, седнала с техните неприятно момиченце.

Звездата от Strictly Come Dancing Джеймс озаглави обявата: „ Нашето малко момиченце още веднъж е толкоз болно и не можем да стигнем до дъното. Тя има висока температура към този момент седем дни и не изчезва, “ добавяйки, че кашлицата й се утежнява и има ушна зараза и на двете уши.

Той също по този начин призна какъв брой уплашени са той и Ола, казвайки: „ Горкото. И даже не мога да ви кажа по какъв начин аз и Ола сме уплашени. Това в действителност стартира в действителност да ни разочарова - терзанието. " Джеймс похвали щерка си, като я назова „ И Ела е толкоз изтощена (но толкоз демонски смела). “

Ела беше приета в болница преди Коледа и макар няколкото теста лекарите не можаха да схванат какво не е наред. По-рано Джеймс приказва за своя боязън и страха на Ола, откакто Ела беше диагностицирана със сърдечен звук преди две години.

Лекарите са споделили...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР