Джейми Карагър смята, че битката на Челси за дузпа срещу

...
Джейми Карагър смята, че битката на Челси за дузпа срещу
Коментари Харесай

Джейми Карагър и Деле Али дават осъдителни присъди за „безумието“ на Челси на терена

Джейми Карагър счита, че борбата на Челси за дузпа против Евертън е „ глупава “, като Деле Али допуска, че „ сините “ играчите посочваха възрастта си със разногласието.

Челси поведе с 4-0 на тима на Деле Евертън малко след края тутакси, като Коул Палмър означи хеттрик през първото полувреме, а Николас Джаксън означи един от своите, когато реферът Пол Тиърни уточни мястото. Палмър беше извършил и вкара последните четири дузпи на сините в лигата, в това число изравнителен гол против Манчестър Юнайтед, само че този път той не беше първият, който овладя топката.

Джаксън наподобява искаше да взе и добави към напъните си през първото полувреме, до момента в който Нони Мадуеке сграбчи топката самичък. В последна сметка обаче капитанът Конър Галахър се намеси и подсигурява, че Палмър ще поеме.

Голмайсторът на " сините " победи вратаря на Евертън Джордан Пикфорд от 12 ярда, изравнявайки се с Ерлинг Хааланд на върха в класацията за голове във Висшата лига в процеса. След мача обаче борбата явно разсейва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР