Баща на шест деца, убит при блъскане и бягство, след като полицията го остави бос без телефон, каза съдът

...
Джейми Еванс, на 30 години, без постоянен адрес, очаква присъда,
Коментари Харесай

Джейми Еванс, на 30 години, без постоянен адрес, очаква присъда, след като се призна за виновен за причиняване на смърт чрез опасно шофиране.< /p>

В ранните сутрешни часове на Нова година 2022 г. полицията посети дома на г-н Роупър, след като съпругата му съобщи, че той „се държи малко странно“.

Съдът на Болтън беше казал, че децата му са били събудени по време на безпокойството и г-н Роупър бил отведен от полицията, „за да предотврати по-нататъшни затруднения“. и оставен пред магазин в Исландия в Плат Бридж, Уигън.

„Той беше оставен бос и без никакви пари или мобилен телефон“, каза тя.

„Полицаите, които го оставиха на местопроизшествието все още се разследват."

CCTV от преди сблъсъка малко след 4:15 ч. сутринта показа г-н Роупър да върви по средата на пътя на Лили Лейн в Бамфурлонг, с пуловера си около кръста, докато си подсвиркваше и пляскайки, каза прокурорът.

След това той беше ударен от Еванс, за когото се смяташе, че пътува в 55pmh в зона от 30mph, и беше намерен мъртъв на място.

Още от Sky News:

Обединеното кралство тази вечер със Сара-Джейн Мий

В лично изявление на жертвата, прочетено пред съда, съпругата на г-н Ропър Рейчъл каза: „Никой не очаква това полицията ще дойде на вратата ви и ще ви каже, че съпругът ви е бил убит при блъскане и бягство.

„Той беше отведен само преди около 45 минути, а сега ми казаха, че е мъртъв .

„Гарет ми липсва толкова много.

„Искам да кажа на шофьора, че е съсипал щастливо семейство с трудолюбив баща. Той е отнел всичко това.

„Той не е показал никакво разкаяние. Просто не го интересува.“

Евънс беше освободен под гаранция след ареста си през януари 2022 г., но шофира отново четири месеца по-късно и е избягал от полицейска кола, беше казано в съда.

Той беше вкаран в затвора за 26 седмици, след като беше осъден за опасно шофиране, липса на книжка и неуспех на тест за дишане.< /p>

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР