Джей Ти Милър се разписа при числено превъзходство 3.21 минути

Джей Ти Милър се разписа при числено превъзходство 3.21 минути ...

11 гола и попадение в продължението решиха пъзела между Ванкувър и Бъфало.


Джей Ти Милър се разписа при числено превъзходство 3.21 минути след началото на допълнителния период при победата на Ванкувър с 6:5 след продължение у дома срещу Бъфало в двубой от редовния сезон в Националната хокейна лига на САЩ и Канада.

Маркус Йохансон изравни за гостите само 59 секунди преди края на третия период за 5:5, но Милър се възползва от доброто подаване на новобранеца Куин Хюз, за да реализира 13-ото си попадение през кампанията за успеха на канадците.

Тимът на Сейбърс мислеше, че е реализирал попадение в допълнителната част, но голът беше отменен след нарушение на Хенри Йокихарау. Антоан Ръсел и Джош Лейво се разписаха по два пъти в полза на Ванкувър. Тайлър Майерс също беше точен за победителите. Джейк Виртанен се отличи с две завършващи подавания.

Вратарят Тачър Демко, който изигра втора поредна среща като титуляр, спря 23 удара пред голлинията. Новобранецът Виктор Олофсон завърши с попадение и асистенция за Бъфало. Кайл Окпосо, Земгъс Джирдженсъс и Расмус Ристолайнен вкараха за Сейбърс. Джак Ейчъл направи три завършващи подавания, а вратарят Картър Хътън спаси 24 шайби.

Източник: sportal.bg