Джей Ло и Алекс Родригес са една от светските двойки,

...
Джей Ло и Алекс Родригес са една от светските двойки,
Коментари Харесай

Алекс Родригес изневерявал на Джей Ло? Риалити звезда със скандални разкрития

Джей Ло и Алекс Родригес са една от светските двойки, които са обожавани от милиони хора. Външно наподобяват съвършен тандем, само че и те като всички други хора... си имат проблеми. В последните дни се появи новината, че Алекс Родригес е изневерил на Джей Ло с риалити звездата Мадисън Лирой.

Твърдението за невярност се появи от различен риалити воин, Крейг Коновър, който съобщи това по време на събиране на състава на предаването " Southern Charm ". Коновър назова Мадисън " разрушителка на фамилии ", като добави още, че тя е имала връзка с женен състезател от MLB (Главната лига по бейзбол).

Виж още:

" Ти прелиташе из страната и спеше с разнообразни женени мъже! ", сподели Крейг и добави, че приказва за някогашна звезда от Мейджър лигата по бейзбол, където до неотдавна бе и Алекс Родригес. Трябва обаче да отбележим, че Джей Ло и Алекс Родригес към момента не са женени публично, сватбата бе анулирана поради пандемията. Мадисън бе упрекната, че е пътувала до Маями, с цел да се среща с " някогашния бейзболист ", с цел да прави обич с него. Малко по-късно хубавицата се намеси, като ясно и изрично съобщи своята позиция.

Виж още:

Мадисън отхвърли слуховете и сподели, че в никакъв случай не е пътувала до Маями. Лесно може да потвърди това, като даже е подготвена да се подложи на детектор на лъжата. Приятелят на Мадисън Лирой, Остин Крол, поддържа изказванията на Коновър и сподели известия от мъжа, с който Мадисън била близка, само че името на въпросния човек бе замъглено. Риалити звездата призна въпреки всичко, че е имала преписка с бейзболист, само че връзката била " напълно виртуална ".

В публично изказване Мадъсън твърди също, че тя и Алекс не са се виждали в никакъв случай, не са имали физически контакт, само че са разговаряли по телефона. Тя добави, че случилото се е било преди година, само че по една или друга причина оказва се едвам в този момент.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/arod/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР