Джесика Алвес разкри, че се подлага на четвърти лифтинг в

...
Джесика Алвес разкри, че се подлага на четвърти лифтинг в
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО Джесика Алвес ще се подложи на четвърти лифтинг на лицето, за да поправи неуспешна операция на устните и да отклони ума си от ужасяващото изпитание по отвличане: „Да си на 40, необвързана и отпусната е отчайващо тревожно“

Джесика Алвес разкри, че се подлага на четвърти лифтинг в опит да поправи „ увисналата “ й кожа и да прикрие „ ужасяващ “ белег, породен от лифтинг на устните предходната година

Джесика продължи: „ Толкова мъчно и травматично това прекарване е, че се пробвам да запазя духа си жизнен. Много хора са ме питали дали съм добре, което значи доста и е хубаво да видя, че хората се интересуват от мен.

'Вчера Прекарах шест часа във фризьорския салон Neto, с цел да си взема повече коса за удължение, тъй като обичам възприятието, което имам с дълга коса, мисля, че символизира женствеността и ти придава тип като на богиня.

Говорейки повече за идната си интервенция, тя разкри: „ Преди седем месеца си направих покачване на устните, което ми остави ужасяващ белег, който би трябвало да покрия грим.

„ Записах си интервенция в Истанбул, с цел да поправя това, и до момента в който съм п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР