Джеси Лоулес обвини бившата звезда от филми за възрастни, че

...
Джеси Лоулес обвини бившата звезда от филми за възрастни, че
Коментари Харесай

Джена Джеймисън се раздели със съпругата си

Джеси Лоулес упрекна някогашната звезда от филми за възрастни, че злоупотребява с пиенето
Джена Джеймисън и брачната половинка й Джеси Лоулес се разделиха след 11-месечен брак.

Бившата звезда от филмите за възрастни и Джеси се ожениха на 23 май 2023 година, след бурна четиримесечна връзка. Изненадващо за мнозина обаче, единствено преди дни Лоулес разкри, че романсът им е завършил, като новината пристигна от нейно видео в TikTok, в което показва, че повода е злоупотребата на Джена с алкохол.

Джеймисън към този момент е говорила намерено за битките си с пристрастяването, психологичните болести и загубата на тегло.

" Това е доста мъчно видео за мен. Но ето, има доста клюки, че Джена и аз ще се развеждаме и върша това видео, с цел да ги потвърдя. Казах й още при започване на връзката, че пиенето е довело до толкоз доста проблеми в живота й, че няма да го търпя при никакви условия ", показа Джеси.

Бившата звезда обаче още веднъж се поддала на порока си, когато отпътувала сама за Чикаго.



Джеси описа, че се е " изправила " против Джена, с цел да приказват за пиенето, потвърждавайки, че екссъпругата й се е пробвала да прикрие истината. В последна сметка обаче си признала всичко.

" Тя ми сподели напряко, че не съжалява и не усеща виновност. Тя просто искаше да обърне нещата в нейна изгода и да ме упрекна. Не знам каква е моята виновност, само че може би не трябваше да имам толкоз огромни упования. Но това е, подадох молба за отменяне на брака ни и завършването не би трябвало да отнеме доста време ", съобщи още Лоулес.

Въпреки общественото си отчаяние, няколко дни по-късно Джеси смъкна видеото си от Tik Tok, споделяйки, че се надява връзката им въпреки всичко да има втори късмет. 



" Изследванията демонстрират, че емпатията и разбирането са по-добър отговор към привързан човек, в сравнение с осъждането, засрамването и морализирането ", декларирала Джена от своя страна пред изданието Daily Mail.

" Изразяването на вашата безусловна обич и поддръжка може да е едно от най-милите неща, които можете да извършите. Кажете им, че сте до тях. За страдание, в предишното, заради културните настройки към пристрастяването, тактиките като засрамване, оскърбление, крясъци и терапия бяха нормални ", добавя още Джеймисън.



Припомняме, че през 2012 година Джена беше наказана на три години пробация, откакто се призна за отговорна по обвиняване, че е хваната да кара в нетрезво положение. През 2015 година тя обществено разгласи, че е спряла да употребява алкохол.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР