Джервонта Дейвис (29-0, 27 KO) запази перфектния си рекорд в

...
Джервонта Дейвис (29-0, 27 KO) запази перфектния си рекорд в
Коментари Харесай

Джервонта Дейвис нокаутира Райън Гарсия

Джервонта Дейвис (29-0, 27 KO) резервира съвършения си връх в бокса.

" Tank " съумя да се оправи с непобедения преди този момент Райън Гарсия (23-1, 19 KO) с механически нокаут в седмия рунд. Битката се организира в Лас Вегас, Невада.

И двамата бойци демонстрираха скоростта си първоначално, само че Гарсия беше този, който държеше центъра на кръга и натискаше. Гарсия беше нападателен във втория рунд и принуждаваше Дейвис да се движи покрай въжетата на кръга.

Джервонта изчака своя миг и отвърна с тежко ляво кроше. Гарсия падна на земята в нокдаун, само че в последна сметка се изправи на крайници. Дейвис пое контрола в идващите няколко рунда, преди Гарсия да му вкара две тежки дeсни крошета в шестия рунд.

За страдание на Гарсия, Дейвис се върна мощно в седмия рунд. По време на замяна в средата на кръга Дейвис вкара удар в тялото на Гарсия. “KingRy ” се върна обратно и по-късно беше заставен да коленичи. Реферът преброи до 10, а Райън не съумя да се изправи.

Така Джервонта завоюва с механически нокаут в 7-мия рунд и остана непобеден. Това беше 29-та победа за него и 27-ма с нокаут. Гарсия губи своя непобеден статут и това е краят на неговата серия от 23 победи.

Дейвис завоюва огромната борба, само че в този момент го чака присъдата  на съда. През февруари Дейвис призна за нарушаване на пътя, довело до злополука, при която четирима души бяха ранени.

На 5-ти май Джервонта застава пред съда в Съединени американски щати. Ако " Tank " бъде приет за отговорен по всички обвинявания, той е изправен пред 7 години и 55 дни затвор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР