Джери Смит за HAARP: Само контролната група знае какво се

...
Джери Смит за HAARP: Само контролната група знае какво се
Коментари Харесай

Джери Смит за HAARP: `Само контролната група знае какво се случва…`

Джери Смит за HAARP: „ Само контролната група знае какво се случва… “На 450 километра източно от Анкъридж, Аляска, Пентагонът е издигнал мощен предавател, предопределен да излъчва повече от гигават сила в горните течения на атмосферата.Известен като Проект HAARP (Високочестотна дейна аврорална изследователска програма), опитът включва най-големия в света „ йоносферен радиатор “. Устройството е предопределено да „ облъчва “ небето на стотици километри над Земята с високочестотни радиовълни.Защо да се облъчват заредените частици от йоносферата, които, когато се зареждат с сила от естествените процеси, съставляват прелестното и известно събитие, известно като Северно зарево?Според Военноморски сили и Военновъздушни сили на Съединени американски щати, спонсори на плана, „ задачата е да следят комплицираните естествени вариации на йоносферата на Аляска “.
Но се знае, че Пентагонът създава и нови форми на връзка и технологии за наблюдаване, които да разрешат на военните да изпращат сигнали до нуклеарни подводници и да надникват надълбоко подземен.Откакто съществуването на HAARP стана обществено притежание, редица самостоятелни откриватели предизвестяват, че има загадка стратегия, която влияе на:– изменение на времето;– надзор над ума;– високотехнологични военни експерименти;– задействане на трусове.

 1 - Джери Смит за HAARP: `Само контролната група знае какво се случва…`
HAARP може също да се употребява за разкриване и наблюдаване на електромагнитни или „ плазмени “ феномени, прародители на сеизмична интензивност и тектонично придвижване.Изследователите считат, че в действителност HAARP се употребява за активиране или задействане на безусловно същите електромагнитни условия, които могат да причинят тектонски придвижвания.Както настояват деятелите против HAARP, това е най-опасният план, който държавното управление на Съединени американски щати е подхванало до момента. Скрит под почтеното име HAARP, Проектът е „ лъч на гибелта “.Когато е ориентиран към небето HAARP може да движи облаците. Когато е ориентиран към земята, той може да аргументи трусове и цунами. Според Джери Смит, деятел против HAARP, „ желанието на американската войска е да подчини времето и да го употребява като оръжие “.В книгата си „ HAARP – The Ultimate Weapon of the Conspiracy “ Смит предизвестява учените, работещи по секретния боен Проект, че може да не са наясно с големия риск от HAARP, който може да аргументи безпорядък на Земята.Той написа:„ Ако HAARP е Увеличаващия предавател на Тесла и тези откриватели вярно схващат работата на Тесла, бихме могли да имаме доста проблеми. Напълно допустимо е учените, работещи по HAARP, да не знаят с какво си играят.Освен това, тяхното незнание може да се усложни, в случай че HAARP в действителност е скришен боен Проект за черни интервенции. Военните са измислили метод да пазят секрети, наречени „ делене “, където всяко поделение знае единствено това, което би трябвало да знае … Само контролната група знае какво се случва…Ако има контролна група, осведомена с Увеличаващия предавател, която управлява дейностите на учените, които не са подготвени в технологията на Тесла, тези оператори от по-ниско равнище могат да бъдат ориентирани да причинят безпорядък със основаното време или създадени трусове … “Ключовата технология зад HAARP е концепцията на учения Бърнард Истлънд. Тесла е главният подстрекател за йоносферния радиатор на физика. Статия на Ню Йорк Таймс от 8 декември 1915 година разказва една от концепциите на Тесла, които са извънредно сходни с тези на Истлънд.Четете още: 5 -те изгубени изобретения на Никола Тесла, които заплашват световния елитПрез 1966 година, професор Джордън Дж. Ф. МакДоналд е асоцииран шеф на Института по геофизика и планетна физика към Калифорнийския университет в Лос Анджелис, член на Консултативния комитет по науката на президента на Съединени американски щати, а по-късно член на Съвета на президента на Съединени американски щати по качеството на околната среда.

 Съоръжение на Проекта HAARP
Съоръжение на Проекта HAARPТой разгласява публикации за потреблението на технологии за надзор на околната среда за военни цели. МакДоналд прави разкриващ коментар: “Ключът към геофизичната война е идентифицирането на неустойчивостта в околната среда, при която прибавянето на малко количество сила би освободило доста по-големи количества сила. “Световноизвестният академик създава хрумвания за потребление на околната среда като оръжейна система и той способства за това, което по това време е единствено в най-смелата фантазия на футуристите.Когато написа главата „ How to Wreck the Environment “ в книгата „ Unless Peace Comes “, той не се майтапи. В нея той разказва потреблението на:– операция на времето;– изменение на климата;– размразяване или дестабилизация на полярна ледена шапка;– техники за разрушение на озоновия слой;– земетресения;– ръководство на океанските вълни;– операция на мозъчните талази, употребявайки енергийните полета на планетата.Той допуска, че тези типове „ оръжия “ ще бъдат създадени и, когато се употребяват, ще бъдат на практика неоткриваеми от техните жертви.Дали HAARP е едно такова оръжие?В книгата си „ Planet Earth: The Latest Weapon of War “ известният академик и нуклеарна активистка доктор Розали Бертел написа:„ Такива електромагнитни оръжия имат способността да предават избухливи и други резултати като индукция на земетресение през междуконтинентални дистанции до всяко определено целево място на земното кълбо с равнища на мощ, еквивалентни на огромни нуклеарни детонации. “Нейната книга изяснява, че импулсни, извънредно нискочестотни талази, могат да се употребяват за предаване на механични резултати и трептения на огромни дистанции през Земята.Тя декларира, че сходно манипулиране на Земята „ има способността да провокира разстройства във вулканите и тектонските плочи, които от своя страна оказват въздействие върху времето “, създавайки стихии и проливни дъждове в дадена област.Забелязваме, че времето в света е доста необичайно през последните години? Дали климатът се трансформира заради такива устройства като HAARP?Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР