Джери от Игри на волята стана популярна с прозвището детето

...
Джери от Игри на волята стана популярна с прозвището детето
Коментари Харесай

Детето чудо е вече пораснало момиче: Какво се случва с Джералдин от "Игри на волята"?

Джери от " Игри на волята " стана известна с прозвището " детето знамение ", тъй като бе единствено ученичка, когато стана част от сезон 2 на приключенското шоу. Още тогава впечатли съотборниците и феновете със своите положителни качества, невзискателност, устойчивост и образование. 

В наши дни Джери е все по този начин целеустремена, само че и на крилете на любовта. Вече няколко години е със своето гадже, с който очевидно вършат опити да се трансфорат в инфлуенсърска двойка. Джералдин не беше разгласила фотоси от декември предходната година, само че в този момент най-накрая зарадва почитателите си с нова. На фотото тя е със своята половинка, само че двамата популяризират известен бранд за облекла. 

Виж още: С едни гърди напред: Мани сподели новия бюст, чужд мъж я гушка в Истанбул

Джери другояче няма доста време за обществени мрежи, тъй като е студентка в Щатите. Тя въпреки всичко съумя да се прибере за празниците, с цел да ги означи с околните си и се срещна с гаджето, който я посрещна. Знаем, че връзка от разстояние се поддържа мъчно, само че очевидно двамата са намерили метод да бъдат дружно и другите континенти не са спънка за любовта им. 

Припомняме, че Джералдин отпътува в края на лятото за Съединени американски щати. Там тя се откри в Северна Каролина, защото бе призната в университета " Дюк ". Още тогава обаче Джери показа, че няма да се задържи дълго време в Съединени американски щати, тъй като университетът ѝ има клонове в Китай, а риалити звездата няма самообладание да опознае Изтока. 

Виж още: Галена №2? Джулката направи клипче във вана, отдаде се и на деликатеси в Париж

Изображение: https://www.instagram.com/geraldine.todorova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР