Джеръми Кларксън показа пламенната си страна, когато приятелката му Лиза

...
Джеръми Кларксън показа пламенната си страна, когато приятелката му Лиза
Коментари Харесай

Джереми Кларксън се ядосва на приятелката си Лиза, докато я заклеймява като „пълна лудост“

Джеръми Кларксън сподели пламенната си страна, когато приятелката му Лиза Хоугън предложи занятие, с което той не беше изцяло склонен.

Лиза се опита да убеди нацупената телевизионна звезда, че плуването в дивата природа би трябвало да бъде обичаното им занятие през уикенда в събота заран и следобяд.

Но вместо да прегърне концепцията за освежаващо потапяне, Джеръми излая на Лиза, с цел да „ получи излезте " от водата и се насочете към кръчмата. Размяната се случи по време на снимането на епизод от телевизионното риалити шоу на Amazon Prime на Clarkson's Farm.

Лиза беше забелязана да плува, до момента в който защитаваше русите си коси с шапка за плуване, само че това явно не беше активност, Джереми, 63, беше подготвен да взе участие. Лиза беше предложила двойката да прегърне концепцията за диво плуване в събота заран или следобяд.

В епизода Джереми се вижда да пита Лиза: „ Какво правиш? “ Говорейки от водата, Лиза му сподели: „ Просто се смотавам в студена вода. “ И тъкмо в този миг Джереми ги помоли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР