Джеръми Хънт говори за смъртта на по-малкия си брат от

...
Джеръми Хънт говори за смъртта на по-малкия си брат от
Коментари Харесай

Джереми Хънт говори за смъртта на брат си от рак след съобщението на Кейт Мидълтън

Джеръми Хънт приказва за гибелта на по-малкия си брат от рак, откакто принцесата на Уелс разгласи, че е подложена на лекуване от рак за заболяването.

Канцлерът сподели, че го е „ прекъснало “ да чуе Кейт Мидълтън да споделя какъв брой мъчно е да изясни, че има рак на децата си, защото това е „ най-трудното нещо “ и за фамилията му. Той сподели, че е бил „ разчувстван “, като я е слушал да приказва за диагнозата си и че тя се е „ свързала с всички “ с думите си.

Говорейки за изказването на Кейт Мидълтън в петък, господин Хънт сподели за програмата на Sky Sunday Morning With Trevor Phillips: „ Беше необикновено прочувствено и мисля, че бях разчувстван, както всички останали. Мисля, че нещото, което в действителност ме порази небрежно беше, когато тя изясни най-трудното нещо от всички за хората, които са имали рак и техните фамилии, което е методът, по който казвате на децата си.

„ И това явно е било голямо нещо за нея и за Принцът на Уелс и знам, че в личното ми семейство, когато брат ми имаше рак, това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР