Джентълменското споразумение, което в конструктивен и добър диалог заедно с

...
Джентълменското споразумение, което в конструктивен и добър диалог заедно с
Коментари Харесай

Деси Атанасова: Джентълменското споразумение с ПП остава, чакаме ви на среща с Габриел!

" Джентълменското съглашение, което в градивен и добър разговор дружно с " Продължаваме промяната " и " Демократична България " постигнахме, не е изчерпано. И тогава, и в този момент то беше дружно с уговорката Народното събрание да работи повече от три месеца, с цел да има ротация на ръководителя на Народното събрание и на правната комисия ", изясни на брифинг в Народното събрание Десислава Атанасова.

" Към този миг ние не знаем какъв ще бъде животът на 49-ото Народно събрание. Аз убеждавам сътрудниците от ПП-ДБ, че само от нас и тях зависи животът на 49-ото Народно събрание да бъде дълъг, то да излъчи постоянно държавно управление на Република България и в този случай въпросът с ротацията на ръководителя на Народното събрание и избора и ротацията на ръководителя на правната комисия несъмнено, че не стои под въпрос. Това съглашение ще бъде спазено ", увери Атанасова.

Тя напомни, че чака ПП-ДБ на среща в 17,00 часа с Мария Габриел.

" Надявам се, че те ще обезпечат дългия живот на българския парламент и постоянно държавно управление, като поддържат кабинета на госпожа Мария Габриел ", приключи Атанасова. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР